family

family

CIGARETTE CASE

Perangai buruk aku ni ....merokok.....sampaikan rokok pun nak ada casingnya ...aku suka casing tu sebenarnya....

Contoh tak baik ni sebenarnya.....tapi aku nak cerita pasal casing ni aja...

3 comments:

kaklia said...

cantik lah casing tuh....neway, merokok membahaya kan kesihatan...heeee....akceli hb i pun merokok gak, salu kena sound dgn anak2 ckp merokok tak baik, tak elok...dia buat dek jek. tp u merokok dlm rumah tak? hb akak merokok kena keluar rumah....:)

Dakjaat™ said...

aku ni dah tegar merokok .. tapi 2 hari tak merokok aku leh tahan .. kalau 3 4 5 6 7 ari pun leh tahan .. ahhahaha!

Wangi74 said...

Buat apa beli casing ni..berhenti terus boleh tak boss..good for your kesihatan..dah tua-tua ni badan kena jaga..wakakaka..chewah terbebel lak makcik;).Tapi betul cakap ni..hehehe because you are my friend ok:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih