family

family

BORING AKU DUA HARI NI

Dua hari ni boring gila aku rasa....dua partner aku takdak.......pi Surabaya....besok baru balik...so semalam nasib baik lunch time best friend aku datang ajak lunch so seronok lah sikit hehehe dok bercerita cerita 20 tahun lepas......nya story....hari during lunch hour aku jalan2 kat Kota Damansara saje layan kedai2 kat situ....sampai lupa lunch nasib baik Puan Faridah ada bekal kan nasi lemak tadi pagi..


Gambar blur ke aku yang blur...

2 comments:

kaklia said...

akak lak boring sbb tak bleh tido...ngantuk giler ni hahhh...terkuap2 dah berapa kali...

ArELeEz said...

dua2 blur! heh3.. jgn marah aa.. ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih