family

family

BARU NAK SIHAT SIKIT NIH....

Dah nak sihat dah demam aku ni....tapi asal petang je sekarang ujankan..kena lah ujan...so agak lembab lah proses pemulihan demam.....

Weekend ni agak sibuklah dengan jemputan kahwin.....Sabtu aku akan balik ke Muar...cousin aku..tup tap tup tap dah nak kahwin dah dia...kecik2 dulu aku dok dukung dia cepatnya masa berlalu....Ahad ni pulak, aku akan ke Sungkai Perak...staff aku Shahzalin pun melangsungkan perkahwinan..hemh puas lah makan nasi minyak yer......


hehehe...gambar ni takda kena mengena dengan cerita nih..

3 comments:

lily lotus said...

musim cuti sekolah ni dh mcm bulan syawalkan..every week ada kenduri kawen..ala2 umah terbuka laa :D

oRanGeLiLY said...

cuti aje..kawen..cuti kawen. kawen cuti..hehe

knini said...

kawen & cuti skolah xdpt dipisahkan..hee..btw thx coz singgah my blog...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih