family

family

BALIK KE KL

Dalam pukul 6...aku balik ke KL....sampai je KL tak terus balik rumah lepak jap kat TESCO Ampang ...saja nak relax2 minum kopi kat KLUANG STATION...

Ramai jer orang kat TESCO nih....

2 comments:

ArELeEz said...

hye!! slamat ari selasa!! hiks..

zaidi Zainal said...

sama2 selamat hari selasa jugak ye

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih