family

family

AHAD

Ahad.....tak tau mana nak pergi...walaupun hari redup je mcm nak hujan...tapi bahang....Cik Puan Farida ajak gi window shopping kat tempat tak ramai orang....maka aku ke Maju Junction....memang takda orang kat situ...berbondong-bondong lah aku 4 beranak di situ


Budak kecik ni dok mendera...asyik ajak naik escalator jer


Haaa kau tau aku ternampak apa tuh....


Adooi ternampak kedai kasut lak.....


Kantoi aku pi beli kasut ni....tapi yang best nya aku beli gila murah RM38 jer...sebab odd stock...harga asal RM149 apalagi pakcik sambaq la buat kasut kerja...



4 comments:

azila said...

mak aih!sale x hagak2 kan!!& the shoe suits u well bro! :)

pearlEJ said...

gila2 punya murah tuuuuuuu... mmg berbaloi betul laaa...

lily lotus said...

mak aihh..gila drop price dia..hehe..rejeki2 :D

kaklia said...

akak pun suka shoping kat maju junction. best kan, org tak ramai. lagi satu aircond dorang kuat woo...manyak sejuk....:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih