family

family

SURVEY KEDAI UNTUK TUKUL OUTLET

Tadi malam aku n Suhaimy meronda area Danau Kota and Wangsa Maju...mencari-cari kedai, untuk TUKUL outlet....aku agak berkenan dengan satu area di Danau Kota....Platinum Walk nama tempat tu.....aku suka tempat tu sebabnya....banyak biz yang berkonsep kat sini...dari Old Town White Coffee sampai lah ke Cyber Cafe.

Next time aku nak tengok suasana di hari siang pulak...

1 comment:

lily lotus said...

survey jgn tak survey..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih