family

family

SERBA COKLAT

Sabtu....aku seperti biasa ke ofis...minggu ni boleh di kira minggu yang menggembirakan...banyak perkara baik yang berlaku di TUKUL...kalau dah betul2 jadi...aku akan bagitau...so far baru cerita-cerita......dari hal company sampai ke hal staff nampaknya bagus....

Hari ni bila sampai opis baru perasan...aku serba coklat gitu....sedondon...hehehehe....jarang terjadi ni..dari baju, seluar, jam tangan, tali pinggang sampai ke kasut.....

Jarang aku berposing banyak2 kat blog haa skrg aku belasah banyak2....

Dalam happy2 ni ada gak berita tak best.....anak sulung Suhaimy..Qistina..or kita panggil Nana, pagi2 nih tadi Suhaimy dah bawa dia ke Hospital selayang....hemh ada masalah dalam perut...asyik sakit jer tu tak silap dari hari Isnin tu hari....dah berapa kali berulang-alik ke klinik tu......so far belum tahu apa cerita selanjutnya...harap-harap tak da yang serius...

1 comment:

lolina. said...

bukan main lagi incik zaidi punya posing ni haaa.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih