family

family

SAMBUNG CERITA CURI

Lepas bg tau kat mamat tu kalau tak boleh bayar kita akan report polis.....dengan segera lah dia memulangkan balik duit tu.....tanya balik apa yang nak sangat pakai duit sampai RM4,000.00 katanya, dia beli laptop and baju raya anak2.....boleh pulak bayar balik tu.....mushkil......kata tak cukup duit tapi....boleh bayar balik....siap dah guna duit tu.....hai selamat kau...kalau tak berjawab kau ngan pak polisi.......

6 comments:

pearlEJ said...

lorrr... tuh bukan tak cukup duit tu, tu mmg dia sengaja nak ambik lerr.. ishhhh.... apa punya orang... buat malu ajaa.... mencuri sebab nk beli laptop n baju raya?? gilooo gilooo...

oRanGeLiLY said...

kadang kite kene tau kot, ader 2 jenis pencuri :
1- pencuri yg mencuri sbb desakan hidup ...kdg2 bulih kot nak maapkan
2- pencuri yg mencurik sbb dah mmg habit die<<<----yg ni mmg haprak tak bley maapkan...

so agak2 yg mane kah pencurik duit company abg ituh tergolong? heheheheh

tak buang keje ke???

Zaidi Zainal said...

ej- memang gilo ej


orangelily-dah tak tau nak bg kategori apa tah....dah di buang pun mamat ni

cHaDacHaDa said...

kenapa lah gitu?
dia dah berkahwin kan?

takkan nak bagi anak beranak makan hasil curian?

rm4K is a lot!!!

boleh buat downpayment kete!

nak beli lappy pun,installment kan ada.

adoiiii.
berbelanja biar cermat.

ukur baju di badan sendiri.

Wangi74 said...

Baguslah di buang:)

lily lotus said...

ishk..leh lak camtu..seb baik dpt blk

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih