family

family

OPEN HOUSE MAK MERTUA

Mak mentua aku buat open house hari ni (Ahad)...malam Sabtu tu ari aku dah ada kat situ (NILAI IMPIAN)

Sebelum sampai Nilai aku ada di Bangi...rumah Pakcik aku open house juga....ish ish ish..

Menu mak mentua kau..
  • Nasi Impit
  • Lemang
  • Rendang
  • Bihun Goreng
  • Bakso....Bakso???
  • Kueh Raya
Hehehe orang sibuk makan...aku posing ngan Cik Puan Faridah kat dapur...hemmh jarang ek gambar aku ngan Cik Puan ni kan....hehehe dia asyik sibuk jer...

Ramai gak yang datang tapi perut aku cam serba tak kena....apalah yang salah makan tu....so aku start makan......bila dah petang dalam kul 5.30.

Dua sepupu ni pantang ambik gambar......Farhana and Melissa

Diawal-awal kedatangan tetamu...ni je sempat aku snap sebab pastu aku dah tumbang dalam bilik ....sakit perut........

Pukul 9.00 malam aku baru balik Melawati..time tu pun masih ramai orang..


8 comments:

sherrina said...

Fullamak, ada bakso. Sedap tuu...dah lama tak pekena bakso.

p/s: website mytukul takde info no telefon dan email lah. Dicadangkan supaya letak utk memudahkan potensi pelanggan.

Mr. Right said...

Bakso? Bukan makanan rasmi negara seberang ke?

Memang banyak open house kena layan sepanjang weekend. Mcm ni lah kalau musim raya. Aku rasa housewarming aku nanti aku nak buat lepas raya. Ermm.. kalau aku jemput kau, jgn tak dtg pulak. Bukan jauh sgt Melawati ngn Shah Alam...k?

Wangi74 said...

Bila nak habis open house ni..heheh jeleslah:)

oRanGeLiLY said...

perghhh..sedap2

Zaidi Zainal said...

Sherrina - Thanks nanti kita cuba letak apa yang patut di letakkan di mytukul.com tu....

Mr. Right- Insyaallah kalau takda halangan sampai tu

Cik Puan - hehehe biasalah raya kat msia open house sampai ke minit terakhir

Orangelily - Haaaaa memang sedap pun aaN

kaklia said...

rumah yg kat tmn melawati tu, tak de open house ke....:)

Zue said...

jom kak lia.. kita beraya umah En Z... hehehe...

Zaidi Zainal said...

kak lia and zue - hihihi tengok lah mcmana yek tapi nak datang boleh aja rumah sentiasa terbuka

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih