family

family

MASIH LUM ADA SELERA MAKAN NASI

On the way balik dari opis tadi petang trus je aku call Cik Puan Farida, "dah start masak ke utk dinner?", Cik Puan Faridah dengan nada gumbira bertanya balik pada aku "belum lah..eh napa yek" boleh imagine masa ni dia senyum memanjang..kalau aku bagi soalan camtu maknanya aku ajak makan luar ler tu...yang sebenarnya aku tak lalu nak makan nasi.....tapi bila tanya budak2 nak makan apa....jawaban nya .....hemh KFC lah jawabnya...

Maka berbondong-bondonglah aku sefamily gi KFC Setiawangsa sana....besar KFC ni

Cik Puan Faridah dan Farhan menjalankan tugas2 meng'order' manakala aku dok menjaga si Farhaneez ...

Sambil menjaga si kecil ni, aku berposing ngan dia......

Dalam sibuk2 makan tu aku jadi jurugambo...mula2 teringin betul pun nak makan ayam ni bila da makan rasa muak la ....tapi budak2 ni laju jer makan.

Dah habis makan dua merpati sejoli ni lepak2 sambil cuci mata.

Sempat lagi berposing sebelum balik ke rumah....

3 comments:

kaklia said...

ni kfc yg kat sebelah k4 tu ek...akak tak penah masuk kfc tuh...tgk mcm ramai sgt org. muke u dgn wife mcm adik beradik lah zek....

Wangi74 said...

berseri muka ida takyah masak malam ni..hehehe:)

Zaidi Zainal said...

Kak Lia - Betul la tu kat sebelah k4 tu dari luar nampak ramai...dalam byk tempat tu...haaa ramai org kata muka kita sama...

Cik Puan - sure lah berseri-serikan..hehehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih