family

family

MASIH CERITA MAKAN2 SELEPAS BERAYA DI KAMPUNG

Balik KL, terasa nak makan makanan yang rebus2 jer...puas dah makan kari lah segala tu..so mendapat proposal dari Cik Puan Farida ajak makan di Johnyy's Kat Jusco tu...maka berbondong-bondong lah kita sefamily ke Alpha Angle sana .....

Lepas makan maka ber"window" shopping la kita pusing2 kat concourse level tu ada lah pulak sekumpulan mereka2 yang membuat persembahan menari lagu2 raya....hehehe sempat lah aku lari keluar jap gi ambik oksigen..hehehehe yg selebih nya Cik Puan Farida menyenap gambar
anak2 aku tu....

1 comment:

pearlEJ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin bro..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih