family

family

JAP JE DAH FRIDAY...KAN

Minggu ni rasa cam pendek ja....agak busy lah sikit cuma...yang seronok byk hal dah selesai.....hal staffing pun dah ok....cuma masih kurang lagi kat sales dept. ni masih mencari sales staff.....

Aku nya warehouse pun nampak dah kemas.....lepas ni kena buat stock take pulak...

Our Indonesian friend pun dah balik.....besok...so......next week back to normal lah...

Besok ada open house kot........hehehehe makan free


Me & Riana

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih