family

family

HARI YANG PANJANG.....

Hari yang agak panjang sebab aku dan Suhaimi berada diluar ofis dari pukul 11.00 pagi membawa ke 11.30 malam....masih dalam keadaan sakit perut....adddooooiiiii......

Perjalanan hari ni....
  • ke PUNB - menghantar barang kat sana....
  • ke ASTRO - menghantar barang juga kesana...barang2 untuk program "Sehati Berdansa" dan aku terpaksa menumpang Toilet Astro..sebab perut memulas-mulas..sebenarnya tu kali ke -4 aku melawat toilet....
  • ke Mr. HomeImprovement - Appointment dengan Encik Megat...atas urusan Development of TUKUL outlet..Cik Megat adalah antara yang terawal yang memulakan bisnes ni.
  • ke Kenduri tahlil di Bukit Rimau - dari Bangi terus menuju ke Bukit Rimau...half way kita rest jap kat R&R Awan Besar Maghrib dulu kat situ ...and cari makanan ringan untuk mengalas perut sebab 1st time kesana mungkin sesat gitu....tapi alhamdulillah jumpa.....pukul 11.00 malam baru bergegas pulang ke Melawati.

Encik Megat empunya DIY Anda.....silalah melawat outlet beliau.. Kompleks Diamond, Bangi Business Park.......dia adalah salah seorang Team Member yang akan turut serta dalam Pembangunan TUKUL Outlet...

2 comments:

Dakjaat™ said...

hohoooo! .. haruslah merasa bangga kerana anda telah menjejakkan kaki ke toilet astro .. wakakakkaa! ;p

oRanGeLiLY said...

mcm penah jumpe kedai tuhhhhh

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih