family

family

FARHANA.....KUAT MEMBEBEL

Aku satu family, kebiasaannya dinner awal.....sebelum Maghrib kita dah dinner...so malam tu lepak je la ..........tapi semalam si Farhana lepas je mandi....terus je tidor kot letih siangnya terpekik-terlolong, tercongging-congging, terbalik-balik....jadi nak kejut dia sian lah pulak, sedap jer tidornya....so time dinner dia tak join lah......dalam pukul 8 gitu.....baru dia bangun....sibuk lah lapar katanya...so dia dinner alone.......seperti biasa bangun jer tidur maka terdengar lah semula suara nyaring dia ni....kuat bercakap....sambil makan pun bercakap banyak.....sabor je lah.....pok pet pok pet........


Peh siap makan sambal tumis sotong lagi tu........dia memang suka makan pedas

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih