family

family

CUTI DEEPAVALI

Hari ni public holiday...so melepak je lah kat rumah tak gi mana2 pun....cuaca pun agak panas...rajin lah aku nih...meng"wax"kan kereta kenit aku tu......haaa hitam berkilat jadinya......pagi2 lagi Cik Puan Faridah dah ke Giant....membeli barang2 yang patut...sorang2 jer dia gi...masa tu aku masih terbongkang atas katil...

Bila cuaca panas...terasa lah nak cari tempat yang sejuk ni.....malam lepas Maghrib aku berbondong-bondong lah ke Tesca Ampang...bukannya nak bershopping...tapi nak melepak jer...

Puas memusing Tesco maka ....kita landing kat Kluang Station....

Kluang Station ni originally memang lah dari Kluang Johor sana...kat stesen keretapi Kluang...bagus juga di commercialkan pulak konsep dia ni ...makanan dan minuman dia simple jer seperti yang selalu jual kat kopitiam biasa tu...

Makanan yang di order
  • Mee Siam - Cik Puan Faridah
  • Bun Toast - Aku
  • Chicken Chop - Farhan
  • Chicken Wing - Farhana
Minuman
  • Cham - Kopi + Teh - Aku and Cik Puan Faridah
  • Sirap Bandung - Farhan
  • Milo Ais - Farhana
Hehehe seronok tengok si Farhaneez dah pandai makan sendiri pakai sudu dan garfu lagi tu...

Seperti biasa lepas habis makanan masing2 berposing lah kan

2 comments:

Dakjaat™ said...

mownink bro! .. apsal muke bro cam azmeer si composer tuw? hihihihi! ;p comey ek anak2 bro .. hikhik! =D

Wangi74 said...

Camne dengan Neslo)milo+nescafe)..gabungan yang boleh mendapat migrain dgn pantas:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih