family

family

TUKUL BUTIK LOGAM (pt 1)


Boleh ya cakap sikit pasal business, utk permulaan TUKUL akan offer pada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dalam bidang Hardware/Diy shop..kami telah pun membuka tawaran ini kepada yang berminat.....Buat masa ini TUKUL BUTIK LOGAM sudah ada 3 buah...(Senawang, Kajang Perdana dan coming soon Setiawangsa) saya akan update lagi at the next entry syarat-syarat yang diperlukan untuk memulakan perniagaan ini)



Our main branch at Senawang

Services provide by TUKUL for opening TUKUL BUTIK LOGAM :
  • Concept
  • Financing
  • Working paper
  • Product Sourcing
  • System
Next entry aku akan cerita lebih detail lagi on services ni...ok...

3 comments:

Aleeya said...

wah malatop latop bisnes, byk cawangan tu..all da best yer...

p/s thanx for visiting my blog

Dakjaat™ said...

wuihh! cawangan baru .. maju dah ek .. congrates! ... eh .. smart gambar kat bawah tu .. meh introduce ko kat maskulin .. ekekekeke! ;p

Wangi74 said...

Keep rollin mate

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih