family

family

TAK BOLEH NAK RILEKS BORING LA PULAK

Ingat nak rileks je awal2 bulan puasa ni dari memblog dalam 2, 3 hari.....hemh tak leh...nak juga di belek laptop ni...takda cerita menarik..semua orang dah cerita pasal makanan buka puasa, aku rasa aku pun lebih kurang sama jer makanannya...

Aktiviti aku bulan puasa ni pun sama jer...pagi sampai petang kat opis..balik rumah buka puasa..pastu gi surau terawih..langsung lepak minum jap...pastu balik rumah..layan dua anak dara tu jap...pastu diorang tidor..tinggal lah aku sorang depan TV.

Nak cerita apa nih.......Haaa cerita pasal rambut aku nih....rasa cam nak potong pendek...tapi sayang lah pulak...dah 3 tahun rambut camni...cik puan Faridah aku pun suka aku rambut panjang camni....

Dari depan rambut aku tak nampak panjang tapi dari belakang nampak lah pjg dan tebal tu..pastu sebenarnya rambut aku ni pun dah byk uban.....yalah kan umur pun dah berapa heheheh..sebenarnya aku start beruban dari umur 12 tahun lagi faktor keturunan tuh...(kononla tu)


Dalam sibuk aku menceceh kat blog ni tiba2 Suhaimy MMS aku dari TESCO ada lah sorang mamat tu dengan bangga nya tengah memperagakan T shirt TUKUL
Haaa tu dia mamat tuh....kasi effect kat muka dia kang...dia mintak royalti la pulak kan.
Terima kasih bro.....kasi promote sama TUKUL.



5 comments:

cHaDacHaDa said...

wahh!
berkembang maju TUKUL abang~~

Hidup TUKUL.

Bak mai t-shirt selai duo.

huahauahua~~

oRanGeLiLY said...

cop2...konpiuh la...tukul ni ape mende yerk yg diniagekannye..hehe

Zaidi Zainal said...

TUKUL ni more to branding....So far TUKUL ni ada lah beberapa hardware outlet.and soon akan bukak a few lagi...at the same time TUKUL become sole distributor for a few other products.

CLEO said...

bole buat teknik rebonding rambut tu hehe

Zue said...

rambut panjang ok perr... baru rock!!hehehe..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih