family

family

SATU2 NYA KAD RAYA YANG AKU DAPAT


Last entry aku ckp staff aku sorang tu ada bagi kad raya....hehehehe itu lah satu2 nya kad raya yang aku dapat kira bukan dari customer or supplier tapi dari staff sendiri...budak cina lak tu...hehehe mcm melayu dah pun dia sbb gf dia melayu....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih