family

family

PRESENTATION AT PUNB

Pagi ni aku tak berapa sihat sebenarnya kepala ada fenin-fenin lalat sikit, tapi sebab ada tugas aku nak kena buat so..pergi lah juga.kerja sekejap...ada presentation sikit kat PUNB....ada la projek sikit tu.....aku gi dgn partner aku Suhaimi....since dia CEO of the company so dia lah jadi tukang karut (speaker) masa presentation tu.



During presentation by Suhaimy

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih