family

family

KURANG SIHAT

Aku agak kurang sihat 2, 3 hari ni ......lemah je dari minggu lepas.........arini nak pi renew roadtax pulak.....


4 comments:

Dakjaat™ said...

mownink ... =) hadapi dengan senyuman .. semua yang terjadi .. biar terjadi...

lily lotus said...

hohohoo..semoga cpt sembuh!

kaklia said...

kena banyak berehat lah zek...take care...

Mr. Right said...

Bro,
Orang nak raya, kau pula nak sakit. Banyak sangat majlis berbuka kau attend kot. Semua jenis buffet kau dah bedal. Hahaha.... takpe, rehat bebanyak dan charge bateri balik.

Ermm... best gak sakit kan, ada alasan tak puasa. Hahaha... tapi nak ganti nanti malas gila rasa.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih