family

family

NUFFNANG SHARING SESSION AT THE APARTMENT DOWNTOWN, KLCC

Yessss besok buka luar dengan Nuffnang............



Kita tunggu....ada ker apa2 update dari itu tempat...pakcik bawak ler camera nanti bole snap2

3 comments:

kaklia said...

wahh....best nyer....

Dakjaat™ said...

bro .. nuffnang ada prob kew? .. leaderboard punye ad dah disappear.. kwang2... ;p

Zaidi Zainal said...

dakjaat - macam ada prob kejap ada kejap takada yg aku perasan selalu takda tengah malam baru keluar sapa nak tengok tu

kaklia-ye lah ni 1st time nak buka luar tahun nih

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih