family

family

HARI NI TAKDA GAMBAR NAK TEMPEK

Bila takda gambar ni kiranya macam takda cerita lah.....

Pagi2 buta tadi aku dapat sms dari nombor hp yg tak dikenali....menanyakan aku balik raya mana , dan ucapan selamat berpuasa....aku kira kawan2 lama yang cuba nak main2. ...aku menjawab balik text msg tu tengahari tadi "selamat berpuasa juga sori tak kenal no ni siapa sana tu" .....mlm pukul 10 baru jawab...."eh takkan tak kenal ni Kak Ira la".......aku jawab" memang tak kenal or mungkin lupa kot" pastu aku kenal kan diri aku....pastu jawab balik sms marah2 kat aku ....apadaaaa dia yg salah pastu nak marah2 pulak....paling2 pun cakap lah sori lah silap no....hemhhh ada juga orang camni dah lah satu hari buat aku tertanya-tanya sapa yg hantar msg pastu kena marah pulak...lately ni memang aku macam teringat pulak kat kwn2 lama zaman sekolah dulu......

2 comments:

Dakjaat™ said...

hai! mowning abang zaidi yg sudah berumahtangga *kot2 dah tukar naik lift lak* hahahaha! ;p

plug2pin said...

dah biasa dah gitu..siap ada msg suh turun pi library member tunggu nak bg buku..hahahantah sapa2 ntah

then tiap2 thn plug dpt msg dari sorang mamat yg plug rs tu adalah budak ofis, ucapkan selamat raya deepavali sbb dia igtkn tu no telefon ada sorang staff india yg dah pencen. nak reply kan, sian plak kat dia takut malu...tp tu la..every year dapat...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih