family

family

CORPORATE IMAGE LA KONON TU

Dah bertahun aku tak dressing smart,....peh rasa macam boss besar .....ada effectlah juga sebenarnya tentang pemakaian kita ke tempat kerja nih....kalau perasan smart tu sure hari tu lagak pun konon2 je ....kalau serabai image tu hari maka serabai la kerja hari tu ...yang aku rasa lah kan ...tak tau lah korang sume rasa camtu ke....



Waghhhhh susun gambo pun macam susun kat majalah yg selalu interview CEO2 and Boss2 tu kehkehkehkeh

2 comments:

TauruzMama said...

uwaaaaa...awatla xleh tgk gambar ceera berimage corprate neh..kempunan laaa..

oRanGeLiLY said...

besh la jugak kamera olympus. tp kalau nak besh amik mju 1030 SW la...gambaq lagi canteq..rege lagi besh. tp kaler itam saje..saye bulih tulun tawor2kan sikit2. hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih