family

family

BOSAN.............


Apasal bosan sangat malam ni??????

8 comments:

Dakjaat™ said...

apakah kau seorang manusia yang inginkan perhatian? mownink!

Zaidi Zainal said...

mownink...takdela sangat kadang2 tu tiba2 senyap je keliling kita tu peh tu yang boring tu dakjaat...

oRanGeLiLY said...

hadoih..org tuh ader anak pon bulih die kate busan..gi la ajak anak wrestling. hahaha

Zaidi Zainal said...

-the orangelily - sorang anak nak exam....so buat hal dia yang kecik 2 orang tu dah tido...yang benornya malam puasa gini suka le melepak kat luor tu malam ni tak de la kaki nak join....

kaklia said...

tu bosan sebab rindu nak pekena teh tarik kat kedai mamak lah tu....heeee....

Aien cute said...

erm.. pelik lah! kalau ada kerja bosan... sebab wat benda yang sama jer.. tapi kalau tak ada kerja pun bosan ngak... Abis apa yang nak wat kalau dua2 pun bosan...

heheheh~

Wangi74 said...

Awatnya bosan..carilah kawan borak-borak..hehehe;)

Zaidi Zainal said...

kak lia-memang pun patut ada aktiviti tu tapi.....cancelled

aien cute - memang bosan kalau buat dan tak buat benda yang sama jer...so kena cari kelainan la kot

Cik Puan Manis - kawan borak2 cancelled tu yang bosan tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih