family

family

BERSAHUR DENGAN PUAN FARIDA

Dalam pukul 2.00 pagi gitu lapor la pulak perut nih......baru perasan masa buka tadi makan sikit bebeno.....aku belasah buah je yg banyak...nak makan sorang cam boring lah pulok.....hehehe aku ajak lah Puan Farida join aku, ok la tu adik ipar aku ada rumah....aku tinggal kan lah baby2 aku tu jap maka macam gi dating la aku ngan Puan Farida. Shakali-shakali seronok gak keluar berduo ni...selalu ada askar ngikut..bersilat-silat dibuatnya...



4 comments:

Dakjaat™ said...

kuikuikui! mane askar nyer zaidi? hahahah! kelakar ... ;p

Zaidi Zainal said...

dakjaat askar tinggal kat kem askar :)

oRanGeLiLY said...

uiks..deting na???

Wangi74 said...

Makan sahur pukul 2pagi..hehehe.Nampak lauk cam nak makan malam jek:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih