family

family

BERBUKA PUASA DGN PARTNER2 KU

Dah nak habis Ramadhan baru teringat aku and partners lum lagi keluar buka puasa sama-sama, so dah set nak buka sama cuma lum confirm tempat jer....nanti wa kasi update....

2 comments:

Dakjaat™ said...

buke pose or sahur ngan bloggers takmo kew? miehehehe!

Zaidi Zainal said...

bole tu kau arrange la dakjaat

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih