family

family

APA CERITA 16 SEPTEMBER TU??

Ada apa2 news ke jadi ke kerajaan baru nih.........Aku 16 September ni pun memang ada peristiwa besar lah jugak selain tu......Ada presentation kat Perbadanan Usahawan Nasional Berhad.....peh suspen je.....

1 comment:

Dakjaat™ said...

cambest jew munyi .. cam besar je munyi.. hahhaha! ;p mmg wat suspen pown .. ;p

mownin bro zaidi .. !

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih