family

family

AKU OFF NI HARI

Sebenarnya aku dah on the way ke ofis ni ari tadi....aku singgah Maybank tadi ada hal sikit...tiba aku rasa masih sakit lagi lah belakang aku ni.....kali ni dah melarat ketangan kiri aku....badan pun macam lemah jer...aku singgah jap klinik sebelah Maybank tu and diorang just bagi aku ubat tahan sakit je lah...doktor suruh berehat je ....mungkin aku stress dia kata....ia la kot....stress apa yek....

Balik rumah ni aku kira nak jumpa jiran aku Tuan Hj Zainal, dia pandai lah ngurut sikit2 tapi utl org terdekat je lah dia buat tak da pun dia selalu ngurut orang....tapi tengok lah camana....

Sebab aku tido berehat anak2 aku yg lain semua pun ikut sama haa...mcm2 style la diorang ni tido....

3 comments:

pearlEJ said...

hehehe comel jerkk style derang tido.. suka tengok yg pic bawah sekali tu.. mengerekot jerkk.. hihiih.. cute.. :D

cHaDacHaDa said...

saya pule memilih yang no.2 tuh.
saya kunciiiii pilihan saya!!

chumel rambut dia.
seb baek da buke puasa,klu x harus terbayang megiiii!

lena giler dorang tido.

ZzzZzZZzZzZZzzZzzZ
(ikut dema tido.agagagaga)

Zaidi Zainal said...

pearlej: masa kecik comel ni seronok la tengok diorang tido kan.....tapi bila dah besar nanti mau kena amok ngan mak dia hehehehehe

Chadachada : megi ye....dua2 budak perempuan tu rambut megi hikkssss

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih