family

family

AKTIVITI PETANG AHAD SEBELUM BUKA PUASA

Mentang2 lah kereta aku tu baru cat....ehek kotor siketja dah nak basuh.....sebelum ni jgn harap aku nak gi car wash...aku belasah basuh sendiri jer kecebum-kecebum aku siram2 je kereta tu. Tapi sebab nampak cam kereta baru rajin lah mencucic kat car wash tu....

Abis aku angkut semua askar2 aku tu sekali.....Puan Faridah jer tak ikut prepare utk buka...tapi lepas buka nanti kita gi makan luar lak ...so buka ni sempoi2 jer la


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih