family

family

ADDOIIIII PI BAYAR SAMAN

hehehehe tua2 aku ni sebenarnya ni lah 1st time aku bayar saman atas kesalahan lalulintas, peh pemandu berhemah lah aku ni yek kununnya....lama dah pun saman ni tapi baru skrg tehegeh-hegeh nak bayor...tu pun pasal road tax dah mampos......melayang RM300...siap dah ada waran tangkap lagi tu.......isshh...isssh...isshh kalau tak masuk Berita Terkini la aku...

hehehehe tak sangka lak aku sorang pak polisi ni beriya-riya menolong aku...siap tolong bagi diskaun bagai and siap tolong bayar kat kaunter lagi, aku kira sure dia pau aku nanti paling2 RM50 rupanya tolong ikhlas dia sempena bulan baik ni kot...alhamdulillah kalau mcm tu bagus la kan..

Receipt saman---blur jer gambar..........

2 comments:

Dakjaat™ said...

hai bang? tak mo kasi tengok penyata saman tu secara terang2 kew? hahaha! ;p

selamat berbuka puasa zaidi..

Zaidi Zainal said...

salah satu kesalahan paling dasyat adalah penggunaan no plat yang tidak dibenarkan.....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih