family

family

TERIMA KASIH PADA PEMBERI2 AWARD YG BAIK HATI

Haha....apa ke hal mamat bawah ni posing2 nih....sebenornya aku jarang dressing camni last aku kerja pakai camni tahun 2003.....kehkehkeh...rasa semacam jer...Sebenarnya aku and partner2 kununnya nak buat new corporate imagela...tapi takdalah smart semacam kalau boleh rugged tapi smart gitu...kununnya lah.......



Tak disangka2 aku terima dua award dari kawan2 blog aku.....terima kasih bebanyak lah yek hemh nak kena bagi balik ni kat blogger lain nih...jap nanti aku susunkan pada sapa yang aku nak bagi.....

Yang ni Cik Puan Manis bagi......terima kasih ya mem....lepas aku baca blog dia lah aku pun start memblog sebenarnya.



Yang ni pulak kawan baru aku belum pernah jumpa lagi dia, tapi rajin lah juga dia singgah kat blog aku nih Terima Kasih ya The Orangelily....satu hari kita kena jumpa lah yek...

Kepada yang memberi award ni terima kasih banyak2....ianya memberi saya semangat untuk terus memblog...sama2 berkongsi pengalaman...


5 comments:

oRanGeLiLY said...

same2 kasih. haha,,
jumpe?insyaAllah nanti yer

ArELeEz said...

wah3.. syioknye dpt award! congrats2.. hiks..

plug2pin said...

bro, nak letak link blog ni kat blog plug yek..selalu jadi silent reader jer

Zaidi Zainal said...

Plug2pin....boleh....boleh sesangat tu terima kaseh

Wangi74 said...

Aah tang sophistikated tu memanglah..mmg setakat ni..mmg blog ni memacam ada kerja grafiknya.Blog macam pro:).Good on you mate

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih