family

family

SUNDAY 10/08/2008 - AKTIVITI PENUH FROM 9.00AM - 12.00AM

Pagi2 Ahad ni dah ada macam2 hal nak kena settle,

  • Bersarapan di Nasi Lemak Kg. Pandan





































Lontong sotong favourite aku and nasi lemakrendang daging wife aku nya favourite.





















Mee goreng telur mata kerbau-Farhana, Lontong rendang daging-Farhan

  • Layan mereka2 ni kat playground di depan Gerai Nasi Lemak Kampung Pandan






































  • Menghantar Farhan ke tuition-(tak sempat snap gambar, hantar sekali kawan2 dia Aqif and Qistina..penuh satu kereta tapi dekat je dgn rumah.)
  • Ke Careffour...cari baju buat uniform utk sales staff....(Plan nak bagi imej smart sikit kat mereka2 tu)

























































Tetap lah kena cukai dgn Farhana....dia nak belllonn lah pulak.

TEPAT PUKUL 12.00 TENGAHARI SAMPAI RUMAH

MISSION ACOMPLISHED

2 comments:

CLEO said...

wah saya tak pernah lagi merasa mkn lontong ni..

kaklia said...

boleh akak tanya, kat mana nasik lemak kg pandan nih? terliur lah...mcm sedap jek...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih