family

family

SANGGAR TEATER FAUZIAH NAWI (STEFANI) ......TUKUL.........

Oh ya aku and Suhaimy semalam ada berjumpa dengan sekumpulan orang yang mempunyai semangat juang dan kreativiti yang amat tinggi....pelakon-pelakon teater..dari SANGGAR TEATER FAUZIAH NAWI (STEFANI)...

Kami ditemukan oleh salah seorang pemuzik yang amat berbakat tinggi Zam Bass..dia merupakan salah seorang pemuzik yg terbabit dalam pementasan teater STEFANI. Zam kira one of our closed friend jugak lah...

TUKUL dijemput sekiranya sudi menjadi one of the sponsor for their coming show..sometime by end of this year (around November to January 2009)



MR. ZAM(FORMELY SEARCH BASSIST)


'MONOLOG FAUZIAH NAWI "CINTA JULIA" & TEATER MUZIKAL KANAK-KANAK "TOK KURA"


Yang ni nama dia Cik Chichi


Bertudung putih "Titin" (anak Fauziah Nawi) Yang curly hair tu Farah (menantu Fauziah Nawi)


Baju putih ni Cik Ana....


TUKUL belum memberi kata putus lagi...but we are try to do something with these talented people. (Orang2 teater ni sebenarnya brilliant people)

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih