family

family

SABTU....DINNER AT SECRET RECIPE LA PULAK.

Tengahari lagi Puan Faridah dah telepon kata hari ni dia nak cuti masak...ajak dinner kat luar...peh..Secret Recipe la tu.....hemh ada satu outlet dah buka kat Tmn Melawati nih......


Suasana semasa meng"order" makanan


Makanan yang di order


Makan time ...kalau mak mentua lalu makan ni sure tak sedar....


2 comments:

Zue said...

En..Zaidi.. belasah kat SR ekk.. best ke daging cincang n roti tuh?..

Zaidi Zainal said...

Zue-yg dengan roti tu bukan daging cincang lu lasagna...sedap jugak lah..i makan vietnamese beef noodles kek tu pulak..cheese cake durian

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih