family

family

ROSYAM......DUTA TUKUL?

Kalau takda masalah mungkin jadilah kot....kita tunggu dan lihat......harap2 jadi la kan.

Tadi petang Pelakon Lelaki Terbaik FFM21 ni ada datang kat ofis....sebenarmya dia ni kita nya personal friend and Suhaimy's best friend. Adalah kita bincang2 sikit pasal Duta TUKUL ni.


Suhaimy n Rosyam....tunjuk jgn tak tunjuk Sham

Aku n Rosyam....ish ish pejam mata lah pulak tu

Hehehe bila lagi kan nak bergambar dengan ROSYAM NOR selalu jumpa lepak minum teh je takdo la berposing-posing camni.

5 comments:

ArELeEz said...

hye & salam kenal.. nice blog.. :-)

Dakjaat™ said...

eh! rosyam nor.. ehiks! slm kenal ... =)

mane satu owner? atas ke bawah? (pics)

Zaidi Zainal said...

salam Dakjaat...hehehe dua2 tu owner hehehehe kitorang partner ada lagi sorang tu tak da dalam gambo

oRanGeLiLY said...

hi...nanti mai theorangelily erk..ader sstu utk zaidi.ehhehe

fazlim said...

menarik!! hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih