family

family

MACAM2 PERANGAI BUDAK2

Suasana selepas dinner dirumah......



Puan Faridah sudah mempunyai pembantu khas-Farhaneez


Tengok lah tu, bukan main rajin lagi dia tu.


Seperti biasa ada lah commercial break, sibuk je si Farhana.

3 comments:

Wangi74 said...

I sebnrnya suka dengan cabinet dapur you ni.Pasang sendiri ke..untung si Ida:)

azila said...

rajin budak2 ni,pasni kak ida bole la pencen, si farhana & farhaneez take over...:D

azila said...
This comment has been removed by the author.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih