family

family

HARI YANG SIMPLE JE NI HARI

Hari ni Sabtu takda apa2 yang menarik berlaku, biasa2 aje...pagi2 sampai ofis ada discussion sikit dgn partner2 aku Azhar n Suhaimy. Adalah beberapa perkara yg nak kena buat.....banyak perkara sebenarnya...nampak mcm nak expand lain macam jer bisnes TUKUL ni insyaallah kalau dikurniakan rezeki...

Balik awal tengahari pukul 1.30 tghari dah balik....perut lapar gila...pagi tak breakfast so tghari dah kebuloq la pulak...tapi takda idea nak makan tengahari ni.


Haaaa makan ni aja lah


Kekekekeke Suhaimy bayor lunch kali nih


Aku minum F&N grape lama dah tak minum air nih.



Makan Fries dulu burger lum siap lagi....



No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih