family

family

1ST GUY COME FOR INTERVIEW

Susah juga sebenarnya nak dapat staff yg ada kualiti sekarang ni...especially..for sales...but at least dapat lah sorang chinese guy ni.....most probably will heading our Sales Team....

Interview handled by Suhaimy and Azhar.

2 comments:

Dakjaat™ said...

pastikan dia kerja ngan TUKUL selama yang mungkin! bukan senang nak dapat chinese kerja ngan company bumiputra.. ye tak? .. =)

Zaidi Zainal said...

betul tu bro dakjaat....kita pun cuba try nak buat multi racial sikit kat sini..kalau tak melayu ni dia ingat dah best...paling2 pun dpt belajar ngan diorang ni...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih