family

family

WANTED-AKU HARI NI LAYAN MOVIE NIH

Yes....malam nih aku ngan asan nak melayan WANTED ........



Aku pergi ngan Asan cousin aku tuh....ingat nak bawak Farhan....rasa tak sesuai je crita ni utk budak2....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih