family

family

TUKUL TRIP DI KEDAH

Semalam aku tak sempat nak update aksi-aksi perjalanan kami on the way to Alor Setar. Hari ni adalah beberapa aktiviti menarik sambil melawat usahawan2 Hardware di sini.

Pagi2 lagi kami melawat sahabt kami En. Yusri merupakan usahawan hardware.



Aku and En Yusri....kedai dia taklah mcm kedai TUKUL aku sebab dia ni menjual semua barangan binaan so kedai memang nampak berterabur lah sikit kan.

Selepas tu kami ke kedai En Fahrim pula ..dia ni merupakan penjual barangan electrical hardware.


Ni lah kedai dia besar la jugak.....depan kedai ni sawah padi maka sempat lah aku n Suhaimy berposing dulu


Lupa nak bagi tau...ada dua pegawai dari PUNB turut serta dalam lawatan nih En. Fairuza n Puan Azizah.


Keadaan dalam kedai Encik Fahrim......


Ada diskusi sikit ngan Encik Fairuzuan and En. Fahrim.

1 comment:

Wangi74 said...

Itu t-shirt socceroo kan yang dia pakai tu..ke wallabies

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih