family

family

TAKDA AKTIVITI MENARIK DUA TIGA HARI NI

Aku takda lah aktiviti yang menarik dua tiga hari ni, sibuk sikit la kat ofis/warehouse tu.

Malam ni tadi aku lepak jer lah kat Kampung Baru makan char kuey tiaw, boleh tahan la jugak.

Seperti biasa aku lepak ngan Wan, Suhaimy and Farid.....



Ni lah dia Encik Norezuan (French Connection)..



Suhaimy and Mr. Fred (Farid)


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih