family

family

SEPETANG DIRUMAH

Seronok juga la duduk rumah time orang kerja nih ek.....dapat duduk2 depan rumah layan TV peh kalau lama ni mau jadi malas jadinya nak kerja balik.

















Camni lah suasana petang nak membawa ke senja area rumah aku senyap jer ........sebenarnya tempat aku banyak orang dah pencen duduk sini.......


















Bukan main lagi tuh melepak tengok tv jaranglah dapat peluang camni....shakali-shakali ok lah kan....

2 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bestnya kawasan umah u, damai, tenang aje

Zaidi Zainal said...

hehehe thanks mem, time redup nampak lah tenang dan redup...tima panas kalu peh...tapi apapa pun memang best la tu hehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih