family

family

SELESAI DI KEDAH BALIK KE KL

Bagus biz trip kali ni..kita dapat mengkaji biz landscape di sana...

Tepat jam 11 pagi kami bertolak balik ke KL. Letih yg sangat2 hehehe kali ni Azhar yg bawa kereta straight sampai ke KL. Aku duduk belakang jer...dengan beg2 sebab tempat barang dah penuh dgn buah2 an.


















Laju lah juga Azhar drive 4 wheel ni kejap ja da sampai KL.
















Posing sebelum tido hehehhehe....aku duduk belakang dengan beg-beg nih.....

2 comments:

Wangi74 said...

ok gak gunting rambut..kemas jek..kalau tak i rasa mcm nk kasi getah ikat..hehe..jgn mare:)

Zaidi Zainal said...

tak potong pun rambut tu, ikat belakang je tu mem

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih