family

family

SEKEJAP SAHAJA DI BUKIT TINGGI BUT MANY THINGS RESOLVED

Aku balik dah dari Bukit Tinggi, cuma spend 1 day jer..kat sana dengan partner2 aku. Kira bagus juga lah byk benda yang dibincangkan dari operation TUKUL hinggalah ke next plan of TUKUL.

Sambil menghirup udara bersih kat sana..(dah tak berapa sejuk dah).
















Suasana kehijauan camni dapatlah merelaks kan kepala dan mata .


Sampai2 jer masing melepak lah dulu sambil menonton tv yang cerita tak pun best...tapi rasa mcm best jer...



Sebelum dinner aku, Azhar n Suhaimy, jalan-jalan cari makan lah kat Colmar Tropicale tu takda org pun di tengah2 minggu ni.

Tak tau lah apa nak dinner...kita makan Pizza jer lah dengan beberapa side order kat situ.


Cheeewaah sambil makan kita dihiburkan oleh mamat2 and minah2 Philipino ni sedap betul suara diorang nih........

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih