family

family

PUAN FARIDAH SAMBIL MEMASAK SAMBIL ON THE LINE GITU

Hebat wife aku ni kan dalam sibuk2 jaga anak, masak, kemas rumah bagai sempat lah juga dia bergosip-gosipan gitu...dengan adik dia tu lah.......



Sambil membasuh pinggan .....................................



Hinggalah ke kerja penyiangan ikan hehehehe lama tu dia on the line.....kekekekeke

Ya la kan dia pun nak update latest news selain dari sibuk menjaga rumah dan anak


Macam berminat jer baca blog tuh.....dia baca jugak tau....tengok gambar je lah.....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih