family

family

PAKAIAN HARI JUMAAT

Pagi2 bagngun aku nampak dah tergantung jer baju ni kat tepi katil....wife aku caka[ pakai lah utk hari Jumaat.....selalu aku belasah t shirt je jarang dah aku menyemat-nyemat dah....skrg ni melainkan ada hal perlu aku menyemat baru lah menyemat......dress down ni buat kita loose sikit aku rasa.


Macam benggali la pulak peh .......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih