family

family

HUJUNG MINGGU NI AKU KEMARUK TENGOK WAYANG

Hahahaha, pagi2 Farhan dah baca blog aku....dia tengok aku macam yoyo jer tengok wayang dengan Uncle Asan dia....terus ja tanya aku bila nak bawak dia....sian dia ok lah aku akan bawak dia tengok Hancock....aku pun nak try bawa Farhana.......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih