family

family

HARI SABTU 26/07/2008

Letih lagi badan aku ni hari, tapi aku tetap gi opis tadi pagi, half day jer hari nih....saja tengok apa2 yang patut 3 hari tak da ofis.

Hahaha...Cik Manis kira aku dah potong rambut sebenarnya belum..gambor balik Kedah tu hari aku ikat rambut tuh.....hehehehe belum berani nak potong la, ada lah jugak rasa nak potong tu mungkin ujung tahun ni kot.


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih