family

family

HANCOCK DI MBO GALAXY-AMPANG

Tengok wayang lagi...kali ni Hancock pulak.....aku tak leh tengok sekali mesti nak tengok selalu



Sorang tu muka serius jer lagi sorang excited ...hehehe














Abang Alif Farhan ni da boleh harap dah kalau mintak beli apa2 tu...........................



Amboi seksinya anak dara nih..........................



Sempat lagi suruh Farhana berposing sebelum masuk dalam panggung..

















Macam ni lah rupanya orang 1st time masuk panggung wayang.....Hehehe yang kelakarnya half way movie tu dia nak gi weeeweee lah pulak nasib baik ada awek jaga tiket kat depan tu...so aku mintak lah tolong dia bawak ke ladies.....

















Habis tengok wayang posing lagi dalam kereta........

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih