family

family

GRAPHITY ART

Aku ke Downtown Cheras Night Market, meneman Suhaimy dan abangnya yang baru datang dari Sandakan, Sabah. Yang buat aku tertarik disitu bukannya barangan yang dijual tapi GRAPHITY ART yang dilukis pada management office night market tu.



Daripada terbiar kosong baiklah di lukis macam ni bertambah meriah lah suasana tu.

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih